Portada del sitio > Actualidad > Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

http://www.xeix.org

Artículos

 • Santa Maria 2019: ressenya de la festa de les matemàtiques

  15 de abril, por SBM-XEIX — Festa de les Matemàtiques
  El passat dissabte 13 d'abril tengué lloc a Santa Maria del Camí la IX edició de la Festa de les Matemàtiques a les Illes Balears per a alumnes de 1r i 2n d'ESO. La inauguració de la jornada va estar presidida pel batle de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí, el Sr. Nicolau Canyelles, la directora (...)
 • IX Festa de les Matemàtiques

  5 de abril, por SBM-XEIX — Festa de les Matemàtiques
  Cada dos anys l'SBM-XEIX organitza la Festa de les Matemàtiques, activitat per a alumnes de 1r i 2n d'ESO que enguany es celebrarà el dissabte 13 d'abril a Santa Maria del Camí. L'activitat està oberta a tots els centres de les Illes Balears, l'objectiu principal és aconseguir que els estudiants (...)
 • Rajoles i Mosaics (Pattern Blocks)

  6 de marzo, por CentMat — Materials, ,
  Què són els Pattern Blocks (Rajoles i mosaics, blocs geomètrics, ...)? Són un conjunt de peces de plàstic amb formes geomètriques diverses. Triangle equilàter (verd) Quadrat (carabassa) Rombe (blau) Rombe prim (beix) Trapezi (vermell) Hexàgon (groc) Tots les figures tenen tots els costats de la mateixa (...)
 • Ex libris Miquel Capó

  21 de febrero, por Josep L. Pol i Llompart — Notícies
  Una vegada més rebem amb satisfacció nous volums de la ingent col·lecció de llibres per espolsar les neurones de la ploma del menorquí Miquel Capó que ens fa arribar per engrandir el fons documental de la biblioteca de la Societat. Ja ho sabeu, estan a la vostra disposició. Moltes gràcies Miquel, i (...)
 • 19JAEM: Un Atlántico que Suma

  13 de febrero, por Pedro Berruezo — Jornades, cursos i concursos
  Vos recordam que enguany és any de JAEM! Les 19 JAEM de A Coruña que se celebraran els propers 3, 4, 5 i 6 de juliol de 2019 ja quasi estan aquí i tenen obertes les inscripcions. - Jornades, cursos i concursos

0 | 5 | 10