Portada del sitio > Actualidad > Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

http://www.xeix.org

Artículos

 • Guanyadors Concurs de Cartells

  21 de mayo, por Pedro Berruezo — PROVES CANGUR
  Enhorabona als guanyadors del concurs de cartells que tendrán la satisfacció de veure els seus dissenys penjats a tots els centres participants de l'any que ve. - PROVES CANGUR
 • Epitafi al quilogram

  19 de mayo, por Josep L. Pol i Llompart — Cultivar la mirada matemàtica
  Amigues, amics, Ens trobam aquí reunits per retre homenatge al més vell del nostre amics. Un amic vertader perquè ens ha acompanyat, tot i la diferència de generacions, durant tota la nostra vida, com fan només els amics més fidels. Ell era allà, efectivament, a la nostra vora, en els moments (...)
 • Proves de la IX Festa de les Matemàtiques

  http://www.xeix.org/IMG/pdf/6._celler_jaume_de_puntiro.pdf http://www.xeix.org/IMG/pdf/5._la_placa_nova.pdf http://www.xeix.org/IMG/pdf/4._esglesia_parroquial_de_santa_maria_del_cami.pdf http://www.xeix.org/IMG/pdf/3._cas_metge_rei.pdf http://www.xeix.org/IMG/pdf/2._casa_de_la_vila.pdf http://www.xeix.org/IMG/pdf/1._ca_s_apotecari.pdf http://www.xeix.org/IMG/pdf/enunciats_1r_eso.pdf http://www.xeix.org/IMG/pdf/enunciats_2n_eso.pdf
  10 de mayo, por SBM-XEIX — Festa de les Matemàtiques
  Als arxius adjunts trobareu totes les proves de la IX Festa de les Matemàtiques celebrada a Santa Maria del Camí el 13 d'abril de 2019. La gimcana matemàtica està formada per sis proves que es realitzaren en grup. Les proves individuals, que són diferents per a 1r i 2n d'ESO, estan formades per una (...)
 • Convocatòria de l'Assemblea General 2019

  3 de mayo, por SBM-XEIX — Assemblees
  Per la present et convoc a l'Assemblea General Ordinària de socis que se celebrarà dijous 9 de maig de 2019, a l'aula 1 de l'Edifici Anselm Turmeda, de la Universitat de les Illes Balears, a les 19.00 h en primera convocatòria i a les 19.30 h en segona convocatòria. L'assemblea tendrà el següent (...)
 • Conferència: "Itineraris didàctics per a l'ensenyament de les Matemàtiques: el cas de l'àlgebra de 6 a 12 anys"

  29 de abril, por SBM-XEIX — Agenda de l'SBM-XEIX
  El proper dissabte 4 de maig a les 12.00 a l'edifici Jovellanos de la UIB, dins la cloenda del curs de postgrau de la UIB "Expert Universitari en Matemàtiques de l'Educació Primària", se celebrarà la conferència Itineraris didàctics per a l'ensenyament de les Matemàtiques: el cas de l'àlgebra (...)

0 | 5 | 10