Portada del sitio > Actualidad > SEMCV - Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana. (...)

SEMCV - Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana. Al-Khwarizmi

http://www.semcv.org

Artículos

 • Imaginary. Una mirada matemàtica a Requena

  25 de febrero, por webmaster@semcv.org (Administrator) — Destacat, Notícies SEMCV, Notícies
  http://www.requena.es/es/event/imaginary-una-mirada-matematica Templo de Santa María Del 10 de febrer al 30 d'abril de 2017 Horaris: Divendres de 16 a 19 h Dissabte d'11 a 14 i de 16 a 19 Diumenges d'11 a 14 h. Visites escolars concertades Dilluns i divendres d'11 a 13 h. Díptic de (...)
 • Les matemàtiques som nosaltres

  17 de febrero, por webmaster@semcv.org (Administrator) — Destacat, Notícies SEMCV, Notícies
  Amb motiu del Dia internacional de la dona i la xiqueta en la ciència (11 de febrer), la Comissió Dones i Matemàtiques de la RSME organitza la campanya “Les matemàtiques som nosaltres” S'ha obert un canal en youtube https://goo.gl/N3KogO per a donar visibilitat a les dones matemàtiques i a les (...)
 • Olimpíada Matemàtica 2017 - Alacant

  16 de febrero, por webmaster@semcv.org (Administrator) — Destacat, Olimpíada Alacant 2017, Fase Olimpíada Alacant
  XXVIII Olimpíada Matemàtica. Província d’Alacant. Està obert el termini d'inscripció per a participar en l'Olimpíada Matemàtica 2017. El formulari està obert per a inscriure als alumnes participants fins al 10 de març de 2017. El procediment per a fer la inscripció és el següent: 1r.- Omplir el (...)
 • Quota soci 2017

  30 de enero, por webmaster@semcv.org (Administrator) — Destacat, Assemblea General, Notícies
  Estimat soci de la SEMCV Al-Khwarizmi, en breu anem a passar al banc la base de dades per al cobrament de la quota del 2017. T'informe'm que en l'última assemblea ordinària de la nostra societat, es va aprovar l'establiment d'una nova quota reduïda per a les persones que estan jubilades de 30€. (...)
 • Sin Pi no soy nada

  30 de enero, por webmaster@semcv.org (Administrator) — Destacat, Notícies SEMCV, Notícies
  Us informem de les activitats "Sin pi no soy nada" convocades per la Fundación Descubre, La RSME, la FESPM y la SAEM THALES. S'han convocat diversos certàmens i també un acte de lliurament de premis que tindrà lloc en el CEP de Sevilla el 14 de març. Tota la informació estarà publicada en (...)

0 | 5 | 10 | 15 | 20