Portada del sitio > Actualidad > Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (...)

Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (ADEMGI)

http://ademgi.feemcat.org/

Artículos

 • “El misteri de Fermat”

  4 de abril, por Sílvia Margelí — Uncategorized
  La companyia Teatre de l’Enjòlit estrena “El Misteri de Fermat”, una obra de teatre que té com a objectiu apropar les matemàtiques als joves. A través de la història de l’últim teorema de Fermat, volen transmetre l’amor per la ciència, el repte apassionant d’enfrontar-se a un enigma i, en definitiva, descobrir (...)
 • Classificats del Fem Matemàtiques 2018 que participaran a la segona fase a La Bisbal d’Empordà

  23 de marzo, por Sílvia Margelí — Uncategorized
  Més d’un miler d’alumnes de les escoles i instituts gironins han participat aquest curs al Fem Matemàtiques. Felicitats a tots per la vostra bona feina!! Els centres i alumnes classificats per a la segona fase del Fem Matemàtiques 2018 són (per ordre alfabètic): 6è de Primària Escola Can Puig de (...)
 • Ruta matemàtica per Girona

  22 de marzo, por Sílvia Margelí — Uncategorized
  El curs 2018/19  a Girona tindrem dues propostes que compten amb la participació de l’àrea educativa de l’Ajuntament. Podrem veure l’exposició itinerant del museu de matemàtiques de Catalunya (mmaca) durant el primer trimestre . S’oferirà als centres la Ruta matemàtica per Girona. Aquesta ruta fa (...)
 • Fotografies de la jornada

  21 de marzo, por Sílvia Margelí — Activitats
 • Èxit de les jornades Ademgi-Perímetre

  18 de marzo, por Sílvia Margelí — Activitats, jornades
  Estem molt contents de l’èxit de les jornades de docència de la matemàtica que es van celebrar a la facultat de Ciències de la UdG. En pocs dies trobareu a la web les presentacions dels tallers i la conferència. Finalment hem comptat amb un centenar de participants repartits gairebé a terços entre (...)

0 | 5 | 10