Portada del sitio > Actualidad > Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (...)

Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (ADEMGI)

http://ademgi.feemcat.org/

Artículos

 • X&Y. Obra de teatre de Marcus du Sautoy – Biennal de pensament

  11 de octubre, por Sílvia Margelí — Activitats
  En el seu afany per acostar la ciència al gran públic, el matemàtic britànic Marcus du Sautoy ha escrit l’obra de teatre X&Y. Inspirada en La biblioteca infinita de Borges i interpretada per ell mateix, l’obra explora la tensió entre la realitat infinita i la naturalesa finita dels humans. Dos (...)
 • XXI Jornada ABEAM. “Establint connexions, teixint xarxes”

  9 de octubre, por Sílvia Margelí
  Jornada organitzada per ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Aprenentatge i Ensenyament de les Matemàtiques) amb el lema: “Establint connexions, teixint xarxes”. Data i horari: dissabte 10 de novembre de 2018. Lloc: Facultat de Matemàtiques de la UPC – C/ Pau Gargallo núm. 14 (...)
 • Jornada de l’APMCM: “L’avaluació i l’ambient de resolució de problemes”

  9 de octubre, por Sílvia Margelí — Activitats
  Jornada organitzada per l’APMCM (Associació de Professors de Matemàtiques de les Comarques Meridionals) amb el lema: “L’avaluació i l’ambient de resolució de problemes”. L’objectiu d’aquesta jornada és presentar pràctiques d’aula, posar a debat temes candents en l’ensenyament de les matemàtiques i (...)
 • Premi Maria Antònia Canals als companys del PuntMat

  26 de septiembre, por Sílvia Margelí — Uncategorized
  El jurat del premi a la innovació en educació matemàtica Maria Antònia Canals 2018 ha atorgat el guardó  a Cecília Calvo, David Barba i Ana Cerezo pel seu blog PuntMat i la tasca de divulgació desenvolupada al seu voltant com xerrades, tallers i conferències . Aquest premi s’atorga a la millor (...)
 • XV Jornada d’Educació Matemàtica “Connectant amb les matemàtiques”

  15 de septiembre, por Sílvia Margelí — Activitats
  La Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana SEMCV Al-Khwarizmi, la Federació d’Entitats de l’Ensenyament de les Matemàtica de Catalunya FEEMCAT i la Societat Catalana de Matemàtiques SCM, amb el suport de la Conselleria d’Educació del Govern (...)

0 | 5 | 10 | 15