Portada del sitio > Actualidad > Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (...)

Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (ADEMGI)

http://ademgi.feemcat.org/

Artículos

 • Línies d’impuls a Girona

  17 de febrero, por Sílvia Margelí — Activitats
  Què han dit els companys d’ADEMGI sobre el que s’està fent al voltant de les línies d’impuls? Serà el punt de partida per saber què podem fer per anar més enllà. (En cursiva propostes concretes d’actuació) Línia 1. Contribuir a la millora de la formació inicial del professorat i estendre una cultura (...)
 • Celebrada l’Assemblea d’ADEMGI

  16 de febrero, por Sílvia Margelí — Activitats, ADEMGI
  El passat 11 de Febrer de 2019 es va celebrar l’assemblea d’ADEMGI. Podeu consultar l’acta de l’assemblea seguint el següent enllaç.
 • Jornada de docència de la Matemàtica 2019. Parlem i compartim

  15 de febrero, por Sílvia Margelí — Activitats
  El proper dissabte, 16 de Març, de 9 h del matí a 19 h de la tarda, a la facultat de ciències de la UdG us proposem participar a la Jornada de Docència de la Matemàtica 2019, “Parlem i compartim”, organitzada conjuntament per Ademgi i  Perímetre, el grup de mestres de matemàtiques de Girona. Conferència (...)
 • Formació per a mestres de primària

  13 de febrero, por Sílvia Margelí — Uncategorized
  “Construïm matemàtiques a primària” A qui va dirigit: Per a mares, pares, mestres o altres professionals que treballen amb nens/es de 6 a 12 anys. Horari: Dissabte 23 març (9 – 13:30h i 15 – 19:30h) Lloc: Bellcaire d’Empordà (Sala d’Actes del Castell de Bellcaire) Preu: 197 euros, o 147 euros per inscripcions (...)
 • Les matemàtiques i la vida. El dia a dia més enllà de les fórmules

  13 de febrero, por Sílvia Margelí — Activitats, Uncategorized
  Exposició sobre matemàtiques adreçada a tots els públics, amb programa d’activitats paral·leles. Lloc: Museu del Suro de Palafrugell Dates: Del 16.2.19 al  28.4.19 Inauguració dissabte 16 de febrer a les 19.00 h. Exposició oberta al públic fins al 28 d’abril del 2019. Entrada lliure. Més (...)

0 | 5 | 10 | 15