Portada del sitio > Actualidad > Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (...)

Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (ADEMGI)

http://ademgi.feemcat.org/

Artículos

 • Informe elaborat per la FESMP sobre la utilització de les calculadores a les PAU

  16 de octubre, por Sílvia Margelí — Altres
  Des de la FESPM ens fan arribar l’INFORME ELABORADO POR LA FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE SOCIEDADES DE PROFESORES DE MATEMÁTICAS SOBRE LA UTILIZACIÓN DE LAS CALCULADORAS EN LAS PRUEBAS DE EVALUACIÓN PARA EL ACCESO A LA UNIVERSIDAD.  L’índex del document inclou els següents apartats: Índex Introducció El que (...)
 • X&Y. Obra de teatre de Marcus du Sautoy – Biennal de pensament

  11 de octubre, por Sílvia Margelí — Activitats
  En el seu afany per acostar la ciència al gran públic, el matemàtic britànic Marcus du Sautoy ha escrit l’obra de teatre X&Y. Inspirada en La biblioteca infinita de Borges i interpretada per ell mateix, l’obra explora la tensió entre la realitat infinita i la naturalesa finita dels humans. Dos (...)
 • XXI Jornada ABEAM. “Establint connexions, teixint xarxes”

  9 de octubre, por Sílvia Margelí
  Jornada organitzada per ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Aprenentatge i Ensenyament de les Matemàtiques) amb el lema: “Establint connexions, teixint xarxes”. Data i horari: dissabte 10 de novembre de 2018. Lloc: Facultat de Matemàtiques de la UPC – C/ Pau Gargallo núm. 14 (...)
 • Jornada de l’APMCM: “L’avaluació i l’ambient de resolució de problemes”

  9 de octubre, por Sílvia Margelí — Activitats
  Jornada organitzada per l’APMCM (Associació de Professors de Matemàtiques de les Comarques Meridionals) amb el lema: “L’avaluació i l’ambient de resolució de problemes”. L’objectiu d’aquesta jornada és presentar pràctiques d’aula, posar a debat temes candents en l’ensenyament de les matemàtiques i (...)
 • Premi Maria Antònia Canals als companys del PuntMat

  26 de septiembre, por Sílvia Margelí — Uncategorized
  El jurat del premi a la innovació en educació matemàtica Maria Antònia Canals 2018 ha atorgat el guardó  a Cecília Calvo, David Barba i Ana Cerezo pel seu blog PuntMat i la tasca de divulgació desenvolupada al seu voltant com xerrades, tallers i conferències . Aquest premi s’atorga a la millor (...)

0 | 5